Zonder (kunst)kerstboom, geen Kerstmis

Het meisje met de zwavelstokjes, glinsterende lampjes zoveel als maar kan. Onder een plaid op de bank, kijkend naar de cadeautjes onder de.. Hè?

Waar is de boom?
Kerstmis zonder kerstboom is als Rudolph zonder zijn rode neus. Een boom is in de wintermaanden het stralend middelpunt van de woonkamer, de zon die in de vroege ochtenduurtjes toch een beetje schijnt. Maar hij moet nog wel even opgezet worden. En net als bij Ikea meubels, is dat doorgaans niet de beste relatietherapie. Snoeren die in de knoop zitten nadat ze vorig jaar in de doos zijn gepropt, ellenlange discussies over waar de rode, en waar de blauwe bal moet en slaande deuren als blijkt dat je partner helemaal geen blauwe ballen wíl.

http://www.xmasdeco.nl verlost je van deze jaarlijks terugkerende wanhoop. Met zestig pakketten in hun assortiment is er voor iedereen wat wils. Een besneeuwde boom, een kant-en-klare boom die je alleen nog maar hoeft neer te zetten en voor degenen die toch zelf de ballen willen verdelen: een boom waar in elk geval de lichtjes al inhangen. Tijdens het koken meegalmen met All I Want For Christmas, voor de honderdste keer Love Actually kijken op televisie. Menu’s schrijven voor het diner, naar buiten gluren om te zien of het al wit is.

Dankzij Xmasdeco.nl kan je zonder boomstress genieten van de dingen waar Kerst echt om gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>